Disclaimer

Op het moment dat u deze website bezoekt en gebruik maakt van de verschafte informatie en functionaliteiten, gaat u automatisch akkoord met alle onderstaande voorschriften.

Correctheid informatie

Wij doen ons best om de getoonde informatie en functionaliteit in de best mogelijke vorm weer te geven. U kunt er van uit gaan dat wij hier onze maximale aandacht en zorg aan geven. De inhoud en functionaliteit van deze website kan zonder vooraf kennisgeving worden gewijzigd. Snelbruinworden.net kan niet garant staan voor een foutloze website, het is daardoor mogelijk dat de weergegeven informatie onjuist en/of onvolledig is.

Mening en aanbevelingen

U zult op deze websites regelmatig artikelen voorbij komen waar wij onze eigen mening uiten. Deze aanbeveling(en) komen tot stand door onze eigen analyses en ervaring. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Beperkte aansprakelijkheid

Snelbruinworden.net kan niet aansprakelijk worden gesteld voor indirecte of directe schade die is gekomen door het gebruik van deze website.

Verwijzingen naar andere sites

U zult regelmatig (hyper)links op deze website vinden naar andere websites. Deze websites zijn niet door ons niet gemaakt, gecontroleerd of onderhouden. Daardoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld en geven wij geen garantie voor de inhoud van deze websites.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om pagina’s en/of aparte elementen daarvan (b.v. afbeeldingen, video’s) van snelbruinworden.net te kopiëren. Kleine delen citeren met bronvermelding is wel toegestaan. Bij twijfel graag contact opnemen.

Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over (jouw) privacy vind u op de pagina cookies.