Sneller bruin met TanFaster pillen: onze ervaring en uitgebreide review

TanFaster 3 potjes

Wilt u ook graag een bruin kleurtje? Dat kan natuurlijk onder invloed van zonlicht of de zonnebank. Als u daarnaast Tanfaster gebruikt zult u sneller bruin en donkerder bruin worden.

Tanfaster is verkrijgbaar in een pot met capsules die u dagelijks kunt gebruiken. Een capsule voorziet het lichaam van essentiële stoffen om de huid binnen korte tijd een natuurlijke en egale bruine kleur te geven. De stoffen  ondersteunen de pigmentvorming die ontstaat wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht. Door de hoge inname van essentiële stoffen die de pigmentvorming ondersteunen kleurt u sneller en donkerder bruin.

Werking

Het bruiningsproces van de huid is afhankelijk van het aminozuur L-Tyrosine dat Melanine Produceert. Melanine is de stof die onze huidcellen bruin laat kleuren. We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid Melanine in onze huid. Tanfaster zorgt voor een extra dosis L-Tyrosine in de huid waardoor de aanmaak van Melanine gestimuleerd wordt. Ook voorziet de supplement het lichaam van een extra dosis koper wat weer een ondersteunend effect heeft op de kleursynthese.

100% natuurlijke ingrediënten

De Tanfaster capsules bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van Tanfaster is daarom verantwoord en veilig. U dient tweemaal per dag een capsule in te nemen met voldoende water voor het gewenste resultaat. U kunt het product gedurende een langere periode gebruiken. De Tanfastercapsules zorgen erbij zowel zonlicht als bij een zonnebankkuur voor dat u sneller bruin wordt en donkerder bruin kleurt.

Met Tanfaster kunt u snel een gezonde bruine kleur op uw lichaam krijgen zonder daarvoor veel moeite te hoeven doen. U kunt nu op een natuurlijke en veilige manier bijkleuren. Zowel in de zomer als in de winter kunt u uw mooie bruine kleur behouden.

Probeer het nu zelf uit! Bestel Tanfaster gemakkelijk, voordelig en ervaar zelf de krachtige werking! Deze snel bruin worden pillen kunnen je veilig en snel een prachtige bruine kleur geven.  Ga voor meer informatie naar Tanfaster.nl